tiistai 9. tammikuuta 2018

Enemmän kuin tuhat sanaa analyysi Bitcoinista

Kaksi käyrää, löydätkö yhtäläisyyden?


Luottoa salkkua vastaan jopa 0,99 % korolla*

*-merkityt ovat affliate linkkejä, joista kirjoittaja voi saada komissiota.

7 kommenttia:

 1. En oikein. Krypto on niin ufo juttu että käyrillä voinnee pyyhiä peppua

  VastaaPoista
 2. Samaa kuviota kryptot on toistaneet jo useampaan kertaan. Aina vain muodostaen saman kuvion entistä kookkaampana. Itsekin nyt ennustan keskipitkälle aikavälille laskua.

  VastaaPoista
 3. Joo, tämä on se legendaarinen uusi aika.

  VastaaPoista
 4. Mielenkiintoista nähdä mitä tapahtuu. Kannattaa kumminkin huomata, että tuolla kuvion alkupäässä on samanlainen kuvio 10 kertaa pienempänä. Bitcoiniin en jaksa uskoa, mutta kryptovaluutat eivät ole vielä aikaansa eläneet. :)

  VastaaPoista
 5. Joo, mahdollista on, että tämä toistuu vielä monta kertaa, kyllä nousu voi olla vielä rajumpi. En tunne yhtään tämän sielun elämää tarkemmin, lisääntyykö kryptovaluutta aikajen saaatossa.Jos lisääntyy niin taivas on rajana.

  VastaaPoista
 6. Viimeaikaisen kurssikehityksen valossa osuit harvinaisen hyvin maaliin tällä hauskalla analyysilla.
  Täytyy todeta etten itsekään koskaan sisäistänyt koko jutun ydintä ja näin myös sijoitukset jäi tekemättä. Mielenkiinnolla tosin seuraan tilannetta vastaisuudessa.

  VastaaPoista
 7. Tämä oli itselle vähän sellainen harjoituskappale. Katsoin osunko tässä oikeaan, sijhoittamisessa on erittäin hyödyllistä tunnistaa tuo tilanne.

  Sinänsä itse en ole sijoittamassa kryptoihin, ne ei tuota mitään. Lohkoilla ja koodilla on toki arvonsa, mutta ansainta logiikka puuttuu tai se on mielestäni pyramidipeli, jossa mukana vielä rikollisia. Systemistä katoaa varallisuutta, mutta uuden muodostuminen on minulle epäselvää. Pysyn siis erossa.

  VastaaPoista