sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Verkkokauppa.com

Verkkokauppa.com on tietotekniikan, viihde-elektroniikan ja kodinkoneiden vähittäismyyjä, jolla on Internetissä olevan verkkokaupan lisäksi kolme myymälää – Helsingin Jätkäsaaressa, Pirkkalassa ja Oulun Kaakkurissa. Yrityksellä on edustamiensa merkkien lisäksi omia tuotemerkkejä. Verkkokauppa.com Oyj listautui Helsingin pörssin First North -listalle huhtikuussa 2014. Yhtiö myy tietotekniikkaa, viihde-elektroniikkaa, lelu-, peli- urheilu- ja lastenhoitotuotteita sekä asennuspalveluita verkkokaupan, Helsingin, Pirkkalan ja Oulun myymälöiden sekä 2500 noutopisteen (Postin ja Matkahuollon noutopisteet, R-kioskit) kautta.

Verkkokauppa.com on Suomen tunnetuin ja vierailluin verkossa toimiva suomalainen vähittäiskauppa, jonka tavoitteena on olla asiakkailleen todennäköisesti aina halvempi paikka tehdä ostoksia.

Yhtiö on perustettu 1992 ja sen pääkonttori sijaitsee Jätkäsaaressa, Helsingissä. Verkkokauppa.com on listattu NASDAQ OMX First North Finland -markkinapaikalle ja sen palveluksessa työskentelee yli 550 työntekijää.
Verkkokauppa.comin liikevaihto on kasvanut noin 25% tämän vuoden aikana. Suurinta kasvua on ollut elektroniikassa, jossa moni kilpailija on poistunut markkinnoilta mm. Marknatalo, Expertit muutamia mainitakseni. Liikkeita on oikeastaan enää Gigantilla ja Euronicsillä Suomessa.

Osakekohtainen tulos on noin kaksin kertaistunut vuoden aikana. Teostolle maksetut korvaukset ovat aiheuttaneet tähän pienne rypyn, mutta Verkkokauppa.comin tulos on kasvanut mukavasti. Se on laajentanut valikoimaansa kodinkoneisiin ja lasten tarvikkeisiin, joista saadaan parempaa katetta.

Näen Verkkokaupan tulevaisuuden suotuisana ja mm. kodin koneet ja isommat lasten tarvikkeet sellaisina tarvikkeina, että ulkomaisten Verkkokauppojen on niissä hankala kilpailla kotimaisilla markkinoilla. Pienelektroniikassa kolmen vuoden takuut ja luotettavuus on Verkkokauppa.comin valtteja.

Menin mukaan tähän vahvaa kassavirtaa tekevään kasvukoneeseen Nordnetin kampanjanssa veivaamalla.  

2 kommenttia:

  1. Itse olen ollut verkkiksessä vain asiakkaana, mutta olen saanut aina hyvää palvelua =)

    VastaaPoista
  2. Yritys kehittyy koko ajan eikä kehitys ole huonoa. Hyvää palvelua olen saanut itsekkin.

    VastaaPoista