torstai 1. helmikuuta 2018

Salkun tuotto tammikuussa 2018

Salkun tuotto tammikuussa 0,98%:ttia . Kaupankäyntikuluni nousivat tasolle 115,00 €. Kulut olivat 0,81% kaupankäyntivolyymista (14140€) ja 1,99% lisätystä pääomasta (5746€). Hyvä tavoite olisi saada luvut 1% alle lisätystä pääomasta.

Osinkoja kertyi 58,23 €. Osinkoja tuli 25,04% vähemmän kuin edellisenä vuonna samaan aikaan. Minulla on aika vähän tammikuussa osinkoja maksavia yhtiöitä, kun kuukausittaisen osingon maksaneet tekivät sen jo pääsääntöisesti edellisenä vuonna. Tarkistan osinkoja mahdollisesti vielä riippuen mille päivälle 31.1.2018 maksupäivän osingot Nordnetissä kirjautuvat.


Olen päättänyt etten tee vertailuja indeksiin kuukausittain liian lyhyen aikajänteen vuoksi.

Edellinen. Salkuntuotto joulukuussa 2017 ja vuoden 2017 tuotto

2 kommenttia:

 1. Moi!

  Erään blogini kommentin perusteella sain idean rakentaa kattavan vertailun siitä, miten suomalaisten talousbloggareiden nettovarallisuus ja matka kohti taloudellista riippumattomuutta on vuosien varrella mennyt. Todistetusti tällainen vertailu kiinnostaa erittäin monia lukijoita.

  Jos siis jaksat kuluttaa hetken ja laittaa oman blogisi nimen ja nettovarallisuutesi kasvun vuosien varsilta tähän Excel-taulukkoon:
  https://docs.google.com/spreadsheets/d/1v8tcl0A3TV84whxQixabddcay-VXTM2EMXyubFyiNrM/edit?usp=sharing
  olisi se hienoa. Linkistä saa oikeudet muokata tiedostoa. Lähetin suurimmalle osalle talousbloggareista tämän sähköpostilla, mutta en löytänyt blogistasi yhteystietoja, joten laitoin tämän kommentiksi. Kaikki tiedoston tiedot ovat luonnollisesti yhteisesti kaikkien bloggaajien vapaassa käytössä.

  Ja huom, mikäli tarkkoja lukuja ei menneisyydestä löydy, voi laittaa ihan hyvin myös suunnilleen arvioita. Omatkin lukuni saattavat heittää tonnin sieltä täältä siltä ajalta kun en blogia vielä pitänyt. Tärkeintä, että hidas, mutta varma kasvu voidaan kuvata entistä paremmin tämän vertailun myötä lukijoille.

  Kiitos ja toivottavasti saadaan tästä iso ja kattava katsaus!

  VastaaPoista
 2. Yhteydenottolomake on tuossa vasemmassa reunassa, kun vähän menee alas.

  VastaaPoista