keskiviikko 24. elokuuta 2016

Salkun tuotto heinäkuussa 2016

Salkun tuotto heinäkuussa 3,06%:ttia . Kaupankäyntikuluni olivat 88,00€. Kaupoista kirjoittelen erikseen myöhemmin. Sain sapiskaa edellisessä luussa kuluista ja kehityksestä indeksiä vastaan niin todetaan tässä, että nyt voitin OMX Helsinki 25 0,74% tuoton, mutta hävisin MSCI World 3,55% tuotolle. Minusta tuo World on parempi vertailuindeksi salkulleni, mutta todennäköisesti häviän sille aina nousu kuukausina, mutta laskukuukausina on mahdollisuuteni paremmat johtuen korkosijoituksista. OMX Helsingin voittaminen on mielestäni hyvä suoritus. Kulut tippuivat hiukan salkkusani, mutta olivat korkeat. Lasku jatkunee seuraavassa kuussa.

Osinkoja kilahti tilille 128,39 €. Osinkoja tuli 23,41% vähemmän kuin edellisenä vuonna samaan aikaan. Tarkempaa selitystä asialle en ala todennäköisesti penkomaan. Syy on todennäköisesti kuukauden vaihteessa tulevien ETF osinkojen päiväyksessä.

Olen käynyt kohtuullisen paljon kauppaa ja salkku on pikku hiljaa mennyt suuntaan, jossa tahdon sen isommassa kuvassa olevan. Kiinteistösektori on alipainossa ja sen korjaaminen on yksi tavoitteista tulevaisuudessa.   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti