maanantai 1. lokakuuta 2018

Salkun syyskuun 2018, Q3 tuotot


Salkun tuotto oli syyskuussa 0,04%:ttia. Toisen vuosineljänneksen Q3 tuotto oli -3,12%:ttia. Tämä tuotto on ihan kohtuullinen huomioiden turbulenssin markkinoilla ja kertomalla neljällä vuosi tuotoksi tulisi yli 12%, jota pidän erinomaisena tuottona.

Osingot syyskuussa olivat 353,71€ joten edellisen vuoden syyskuuhun kasvua 14,26%:ttia. Vuoden kokonaisosinkosumma ylitti 5000€ ollen tässä vaiheessa vuotta 5338,26€.

Kulut tipahtivat 25,10€ tasolle syyskuussa, vaikka kävin kohtuullisesti pikkukauppaa. Olen tyytyävinen, että sain pidettyä kulut ja suuremmat ostot kurissa. Odottelen vähän Italian tilanteen etenemistä ja markkinoiden reaktioita USa:n koron nostoihin ja EKP lainaohjelman päättymiseen. Uutena juttuna olen pyrkinyt sijoittamaan osingot OP:ssä suoraan uusiin osinkosijoituksiin. 

Edellinen tarkastelu: Salkun tuotto elokuussa 2018

3 kommenttia:

 1. Millä mielellä seuraat Wärtsilää? Yksi niistä yhtiöistä, joita haluaisin ehdottomasti hankkia, jos vaan hintataso tulisi jonkin verran alaspäin.

  VastaaPoista
 2. Itse asiassa ostin osinkorahoilla juuri Wärtsilää lisää ja tämän päivän tiputuksessa lisää. Konepajoja on lyöty aikalailla. Wallnebergien Investorin kautta omistan samoin Wärtsilää. Wärtsilän hallintarekisterissä olevien osakkeiden määrä on noussut kesäkuun ensimmäinen päivä 54%:tiin Toukokuun 36% prosentista.

  Investor on samoihin aikoihin listannut Epirocin saaden käteistä, mitään lipuytus ilmoituksia ei kyllä ole tullut. Cardell häärää Investorin toisessa sijoituksessa ABB:ssa ja haluaisi pilkkoa yrityksen arvon realisoitumiseksi. ABB:llä on meriteknistä osaamista. Jotenkin on tuntuma, että näissä kahdessa saattaa jotain tapahtua. Joku tuossa Kauppalehden keskustelu palstalla kirjoittelikin, että uskoo näiden kahden yhdistyvän. No en tiedä, mutta ostelin siivun lisää. Yhtiöllä hyvää kasvua tekniikkaa uusiutvaan/ puhtaamapaan energiaan.

  VastaaPoista
 3. Black Rockin omistus alittaa 5% 2.10.2018.

  VastaaPoista