keskiviikko 1. toukokuuta 2019

Salkun tuotto Huhtikuussa 2019

Salkun tuotto huhtikuussa 2,05%:ttia. Salkku on tuottanut huimat 15,66% vuoden alusta. Kaupankäyntikuluni laskivat tasolle 17,22€. Kulut olivat 0,86% kaupankäyntivolyymista (2012,29€) ja 0,93% lisätystä pääomasta (1845,21€).

Osinkoja kertyi muhkeat 2532,25€. Osinkoja tuli 104,45% enemmän kuin edellisenä vuonna samaan aikaan. Panostukseni osinkoihin alkavat näkyä todenteolla.

Tuloskausi on alkanut varsin hyvissä merkeissä erityisesti Amerikassa. Suomessa indeksin suurista Nokia ja Nordea aiheutti pettymykset muutoin kausi sujunut ihan mukavasti. Salkkuni suurista sijoituksista Investor oli varsin positiivinen. Iron Mountain petti liikevaihdossa ja tulos edelleen jatkoi kasvu-uralla. Koska kurssi reagoi voimakkaasti tein lisäyksen yhtiöön ja se nousi suurimpien sijoitusteni joukkoon. Koron nostopaineiden hellittäminen on selkeä hyvä signaali yhtiölle. Tosin USA:n inflaation kiihtyminen oi johtaa uusiin korotuksiin. Hyvä osinko antaa turvaa, jos korko nousee ja voi johtaa talouden jäähtymiseen ja kurssilaskuun. Pörssissä on ollut melkoinen hype viime ajat. Odottelen laskuja jossain vaiheessa, jossa sitten panostaa osinkoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti