maanantai 16. lokakuuta 2017

Omega Healthcare Investors osingon nosto

Omega Healthcare Investor nosti osinkoaan aiemmasta 0,64$ osake 0,65€ per osake. Prosentuaalisesti nosto oli pieni 1,6%. Yhtiön kvartaaleittain tapahtuva osingon korotus sai joka tapauksessa jatkoa aj osinko on nostettu nyt 21 kvartaalia peräjälkeen.

Omistajan näkökulmasta kasvu on hidasta, mutta 8% osinkotasolla ja sijoituksen noustua jonkin aikaa sitten 12 suurimaan joukkoon, alkaa tällä olla näkyvyyttä oman salkkuni osingoissa.

Linkki yhtiön ilmoitukjseen: Omega Announces Twenty First Consecutive Increase in Its Quarterly Common Stock Dividend and Release Date of Third Quarter Earnings and Conference Call 

3 kommenttia:

 1. Jessus miten riskinen osake. Velkaa on niin paljon että pursuaa ulos ovista ja ikkunoista. 2016 Interest expense 164 milj. $ kun net income 364 milj. $.

  Sitten kun korot tuplaantuvat nykytasosta niin OHI on hätää kärsimässä ja osinko leikataan satavarmasti.

  VastaaPoista
 2. Omega Health Care Investors velka on sieltä maltillisemasta päästä. En odota, että tämän osinko nousee ikuisuuteen vaan ymmärrän bisneksen luonteen. Velka aon vähennettävä korkojen noustessa. Miten se tehdään on sitten eri asia. Korkoihin vaikuttaa paitsi yleinen korkotaso myös yrityksen luottoluokitus.

  VastaaPoista
 3. Niin ja tällä hetkellä ROIC on 6,5% ja pääomakustannus sen alle 5,2%, joten en ole huolestunut. Miten Serpo tulkiset nuo luvut?

  VastaaPoista