keskiviikko 31. tammikuuta 2018

Top blogsroll

Suomalaiset blogit listani on paisunut erittäin pitkäksi. Muutamat blogit ovat tehneet minuun vaikutuksen syvällällisillä analyyseillä. Useat näistä päivittyvät harvoin ja lukeminen vaatii ajatusta. Nämä usein ehtivät valua piiloon ennen syvällisät lukemista. Tämän vuoksi laitoin itselleni uuden Top blogs rollin. Toivon ettei kukaan paihoita mieltään mikäli ei pääse tuohon listaan. Lista päivittynee aikojen saatossa.

5 kommenttia:

 1. Loukkaantuisi jos luulisin, että kirjoitan syvällisiä analyysejä :)

  No ei, ei elämässä kannata liikaa murehtia. Oman sivun automaattiset listauksen ovat yllättävän hyvä tapa seurata asioita, kun niissä on juuri niitä blogeja mitä itse haluaa,

  VastaaPoista
 2. Sijoittamisen pitäisi opettaa rauhallisuutta asioihin. Minusta se on siksi myös luonteen koulu. Listasi on hyvä. Usein tulee siitä klikkailtua eri blogeja.

  VastaaPoista
 3. HP:lle: Kirjoituksistasi löytyy muutamia pohdiskelevia juttuja johon tekee mielipalata. Suuri osa kerran luettavia kivaa viihdettä, jota tuolla pitkällä rollilla hakenut.

  Olen itse tehnyt päätöksen, että blogi on omaa sijoittamista varten ja tuo lista itselle. Haluan pitää alkuun lyhyenä ja päivittelen jatkossa ja katson millaiseksi mupodostuu.

  AE:llä hyvä kommentti. Noissa hyvä pitää mielessä, että vaikka kirjoittaa hyvän analyysin ja sijoitus case näyttää hyvältä niin siinä voi olla virheoletuksia tai asiat eivät mene ihan kuin olettettu.

  Mietin kovasti mm. Talous Mentorin ottamista listalle, koska siellä tulee käytyä joka tapauksessa hyvän päivitystahdin myötä. Väliin kirjoitukset jää huomiotta mm. viikonloppuna, kun blogeja päivitellään paljon.

  AE:lle vielä: Sinun Rahastosijoittaminen blogi ei näytä päivämäärää, jonka seurauksena se jää rolleissa pohjalle. Siksi ei löydy listoiltani, seuraan sitä Google+ kautta.

  Listalle mietinnässä muitakin blogeja mm. Random Walker ja Dividend Growth Stocks. Sitten Mr.Free at 33. No sitten alkaa mittaa tulla.

  VastaaPoista
 4. Itse en ole ikinä käyttänyt blogrollia apuvälineenä uusien blogikirjoitusten lukemiseen. Kun aloitin blogien lukemisen käytin googlen rss-readeriä, mutta se valitettavasti lopetettiin jo joitain vuosia sitten. Niinpä otin tuon jälkeen käyttöön Netvibes -nimisen rss-reader palvelun. (Netvibesiin en ole täysin tyytyväinen (hidas/hieman buginen), mutta se ajaa asiansa - tietääkö joku parempaa?)

  Näiden rss-reader palveluiden avulla pystyt tilaamaan haluamasi blogisyötteet ja ne jäävät muistiin pitkäksi aikaa, kunnes merkkaat ne luetuksi. Voit myös tallentaa erinomaisia kirjoituksia, joita voit sitten vuosienkin päästä uudelleen lukea.

  VastaaPoista
 5. Joo, olen itse kokeillut joitakin lukijoita, mutta en pitänyt lagituksesta. Samoin laitteen vaihtuessa aina laitella uudestaan. Ehkä olen vanhanaikainen tuossa suhteessa. Olen laittanut tänne blogiin omia juttuja talteen.

  VastaaPoista