perjantai 2. toukokuuta 2014

Dovre

Sain Dovresta varsin mukavat osingot erityisesti huomioiden hankintahinnan. Koska osinko oli huomattavan korkea yli 10%, pystyin tekemään osingoilla uuden sijoituksen yhtiöön. Ostin Dovrea hintaan 0,50€ osake, toimeksianto toteutui 24.4 ja 28.4.

Dovre Group on kansainvälisesti toimiva projektihenkilöstön ja -johtamisen palveluiden toimittaja. Dovre Group -konsernin liiketoimintaryhmät ovat Project Personnel ja Consulting. Vuonna 2013 Dovre Group -konsernin liikevaihto oli 98,5 miljoonaa euroa. Maailmanlaajuisesti konsernissa toimii yli 470 henkilöä.

Yhtiön kurssi tipahti osingon myötä ja siinä oli ilmeisesti tulospelkoja Q1 tuloksesta. Tulos oli mielestäni kohtuullinen ja näkymissä tuloksen odotettiin kasvavan paikallisvaluutoissa. Tämä on mielesätni hyvä signaali, vero voi toki pysyä edelleen vahvana, mutta toisaalta nykyinen inflaatiotilanne luo painetta EKP:lle toimia. Pääasiallinen syy ostoon oli mukavan näköinen kasvukäyrä yhtiössä ja sen osingoissa. Haluan katsoa tällä hetkellä tätä korttia isommalla painolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti