torstai 8. kesäkuuta 2017

Svenska Handelsbanken Fingerprintistä

Svenska Handelsbanken(SHB) on pitänyt eilen seminaarin pienille ja keskisuurille yrityksille, jossa Finger Print Cardsilla oli oma esitys.

SHB:n aamukirjeessä koostetta Fingerprintistä:

- Markkinaosuuksia otettu takaisin Goodixilta

- Markkinaosuus 30-33% ilman Applea

- SHB ennustaa 30% myynnin kasvua vuoteen 2018, helpotusta luvassa toiselle neljännekselle

- Konsesus ennusteet yhä korkeammat kuin SHB ennuste

- Huolimatta SHB:n konservatiivisesta analyysistä yhtiö pitää arvostusta erittäin huokuttelevana ja antaa suosituksen lisää

Taitaa olla ensimmäinen suosituksen nosto Fingerprintille pitkään aikaan. Eräs tutkimus sanoo, että seuraamalla suositusten nostaneita yrityksiä pääsee ylituottoon.

Kirjoittaja omistaa Fingerprint Cardsia ja tämä ei ole sijoitussuositus vaan huomio, joka halutaan kirjata päiväkirjaan muistiin.

3 kommenttia:

 1. Shortit lisääntyneet 7.6.2017 kovana nousupäivänä yli 1%:n.

  VastaaPoista
 2. Uutiset saivat minut tarkastelemaan yhtiön tilannetta. Teknisestä perspektiivistä näytti aluksi hyvälle, kun pitkä lasku trendi näyttää toistaiseksi katkenneen, mutta yhtiön arvostaminen tekee sijoittamisesta hankalaa. PEG-suhde on huono vaikka miten numeroita kääntelee.
  Toivottavasti olen väärässä :)

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia hyvästä kommentista. Elleen saa hyviä PEG-liukuja vertaamalla vuosi taaksepäin tulosta edellisiin vuosiin tai liikevaihtoon. Viimeiseyt vartit ei toki ole mitään hyviä.

  Yhitössä mielestäni pieni hyviä merkkejä mm. sisäpiiri ostaa sitten kortti markkinoille menty. S-pankki on ottanut Suomessa sormenjälkitunnistuksen käyttöön pankkipalveluissa. Tuossa muutamia. Mutta hyvä kommenttisi panee kyllä ajattelemaan ajatteleeko yhtiöstä liian ruusuisesti.

  VastaaPoista