torstai 2. marraskuuta 2017

Fingerprint Cards seurantaa

Eilen oli Fingerprintin teknologiapäivä, joka taas sai minut innostumaan yhtiöstä. Innostuminen ei ole hirveän hyvä tila sijoittamisessa ja osakkeeseen ei saa rakastua. Tämän johdosta kirjoittelen jutun muistiksi ja ajatusten kirkastamiseksi. Yhtiöllä on tullut tehtyä typeryyksiä, kevensin 17 SEK pintaan ja ostin takaisin 21,90 SEK pienen potin. Käsittelin myyntiä jo aiemmassa kirjoituksessani. No näytti vallan hyvältä vähän yli puoleen päivään kurssi kirmasi 7% nousuun, jonka jälkeen 7% miinukselle. Vaihto oli jättimäistä. No eikö sitä sanota, että korkean volatiliteetin aikaan käännökset tulevat.

Huomiot shorttilistalta:

Shorttien määrä on tipahtanut 18% maksimista hiukan yli 10% tienoolle. Isot shorttaajat Cadian Capital Management ja Coatue Management ovat poistuneet listalta kokonaan. Isoimpia on mukana enää 2 kpl entisen neljän sijasta.

Sisäpiiri

Ed Hansson Vice VD ostanut 10.000 osaketta 26.10. 2017.

Christian Fredriksonin esityksestä

4 miljardia tunnistinta
80 miljoonaa kappaletta Iristunnistimia 2018.
Sensorimarkkinat kasvaa 20%, jos tarkoittaa tuota 4 miljardia niin kasvu 800 miljoonaa tunnistinta.
10% bisneksestä tulee muualta kuin puhelimista 2018
Huawei, Samsung, Microsoft, Google ovat asiakaslistalla PC puolen sormenjälkitunnistimissa ja lisää on tulossa.

Muuta: Katteet ovat kapasitiivisten anturien bisneksessä tiukat ja Fredrikson sanoi sen vaativan entistä parempaa tehokkuutta ja parempiominaisuuksia sensoreita. Hän totesi joidenkin kilpailijoiden olevan tiukilla. Fingerprint Cards on hyvin valmiina tilanteeseen.

Teknologia

Fingerprint Cards kertoi sillä olen ultraääneen perustava tunnistus puhelimen näytön alle, joka voi tunnistaa sormen jäljen mistä tahansa kohtaa näyttöä.

Toimituksia

Iristunnistus on mennyt seuraaviin
Japanilainen toimittaja
Bit Vault
Sharp

Bit Vault on ensimmäinen puhelin, joka tukee Bit Coineilla ostoa.

Aiempia kirjoituksia: 

1 kommentti:

  1. 1.11.2017 shorttipositiot nousseet mainitun päivän jälkeen lähes 2% ja shorttitaso nyt 12,08%.Cadian palannut listoille 0,50% osuudella.

    VastaaPoista