perjantai 1. marraskuuta 2013

Osto Outotec

Ostin kahteen otteeseen Outoteciä, ensin 21.10 hintaan 8.20 € ja toissapäivänä 31.10 hintaan 7,71. Tämän jälkeen Outotec on jatkanut lasketteluaan. Ostojen myötä Outotec on noussut salkkuni suurimpien sijoitusten joukkoon.
 
Blogiani seuranneet ovat ehkä huomanneet, että ostoja tähän yhtiöön on paljon ja siitä huolimatta se ei ole suurin sijoitukseni. Olen pyrkinyt hyödyntämään korkeasta shorttausasteesta johtuvaa suurta volatiliteettia. Olen myynyt Outotecia 11.7.2013 hintaan 9,98€ ja 13.82013 hintaan 10,02€. Nyt olen sitten tehnyt lisähankintoja alemmalla kurssilla hiukan kohotetuin panoksin. Tälläkin kertaa olen laittanut heti perään molemmille ostoille myyntitoimeksiannon sen verran korkeampaan kurssiin, että saan sekä osto-, että myyntipalkkiot huomioiden pienen voiton.

Ostojeni jälkeen Outotec on edelleen valunut minut hiukan yllättäen vielä alemmaksi. Päivittelin salkkuni allokaation ja tarkastelen lisäostoja nyt hiukan tarkemmin. Pitää katsoa Outotecin tilannetta hiukan tarkemmalla haravalla hetkisen. Katson salkusta myös mahdollista myytävää ja yksi kandidaatti on jo noussut esille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti