keskiviikko 1. elokuuta 2012

Blogin taustat ja nimestä


Tämä blogi on lähtenyt liikkeelle muutaman muun blogin innoittamana. Suurin innoittaja on Kohti taloudellista riippumattomuutta-blogi. Olen seuraillut blogia yli kaksi vuotta ja se on opastanut ja innoittanut myös minua sijoituksissani ja ennen kaikkea saanut minut panostamaan sijoittamiseen enemmän.

Blogin nimeen antoi potkua Warren Grahamin Osinkopuu mielestäni mukavana oivalluksena ja samasta blogin pohjalta valitsin taustalla kasvavan ruohon taustaksi. Warren alkuisia sijoitusnimimerkkejä varmaan tässä maailmassa riittää ja tietyltä osin se on myös tylsä nimimerkki. Warren Buffet on henkilönä kaikkia puhutteleva ja kiinnostava. Lopullisen sysäyksen nimimerkkini valinnalle antoi Random Walker on the $treet-blogissa ollut loistava kirjoitus Keskinkertainen yhtiö loistavalla hinnalla vai loistava yhtiö keskinkertaisella hinnalla?. Juttu sai minut valitsemaan esimmäisten kirjoitusteni aiheeksi Buffetin ja antoi evästystä mistä aioin esimmäisenä kirjoittaa. Aloitan blogini ensimmäiset kirjoitukset Warren Edward Buffettista"Omahan Oraakkelista".

Kirjoituksissani tulen esittelemään kaikenlaista mielestäni mielenkiintoista sijoitusmateriaalia ja asiaa rikastumisesta. Jossain välissä minulla oli ajatus tehdä kirja, mutta tällä hetkellä ajattelin lähteä liikkeelle blogin kirjoittamisella. Sillä voi saada lukijakuntaa ja nimeä tai sitten ei. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti